Видове спортни обувки

 

Женските маратонки на тънък соле отдолу практически не се усещат на крака. Дайте усещане за лекота и безтегловност, което е безспорен плюс. Такива модели са оптимални за ходене из града. На крака те изглеждат по-елегантни и по-компактни от високите. Единственият недостатък е много чувствителната подметка, когато се разхождате, всички неравности по пътя се усещат.

Горната част на маратонките е изработена от естествена кожа, изкуствена кожа, плътни тъкани. Най-доброто качество се счита за кожа, те осигуряват крака с пълен комфорт и позволяват дишане.

Моделите от изкуствена кожа също са с високо качество и в повечето случаи практически не са по-ниски от обувките от естествена кожа. Определете, че материалът ще помогне на цената. Естественият материал не може да бъде евтин. Като правило кожените изделия са няколко пъти по-скъпи от обувките за подмяна на кожа.

Моделите на текстила са подходящи за ходене през топлите топли вечери, предпазват краката от студа и имат привлекателен външен вид.

Как да избера най-подходящите маратонки

Избирайки обувки за спорт, обръщайте внимание на моделите с вентилационна мрежа, присъщи на дизайна. Също така има модели със специални дупки в табана, така че краката да могат да дишат по време на тренировка.

Поставяйки маратонките, винаги мислете през цялото изображение, комбинирайте ги със спортни дрехи, дънки и шорти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *