Как и къде да изхвърли стари неща от къщата

Ако старите дивани, столове, фотьойли, шкафове и други мебели са служили вярно и са изживели достойно живота си в дома ви, то време е да помислите как да ги пратите на боклука. Тези стари мебели обаче не могат да отидат на кое да е депо. Научете и за цени за почистване и извозване на стар мебели: http://www.izvozva.bg/цени-за-почистване-и-извозване-в-софия.

Как и къде да изхвърлим старите неща от къщата?

Наемете фирма, която се занимава с износ на стари мебели и изхвърляне на стари перални машини, фотьойли, печки и маси. Това ще ви спести от стария телевизор, нощни шкафчета и микровълнова фурна, остарял скрин и пр. Товаро-разтоварните машини ще извадят старата кухня, кухненските рафтове и шкафовете, килимите. Демонтирайте и премахнете, онова, което вече не е нужно и помислете какво да правите с монитори, компютри, факсове, музикални инструменти.

Къде да хвърляме стари неща – ние решаваме този проблем качествено и бързо, разпределяйки специален транспорт, който включва работа на професионалисти, които познават бизнеса.

Как и къде да изхвърлите старите неща от къщата

Ако става дума за пиано, внимателно извадете капака със специален инструмент и без да повредите подовете, вратите, стени и самия инструмент. Екипът на фирма внимателно изнася пияна и надеждно товари в камиони или бусове.

Ако трябва да изхвърляте стари неща, като например диван, също не е лесно да се отървете. Леглото с матрак също е твърде обемно. С екип на фирма може да получите безплатен демонтаж на мебели, за да може да се приготвят удобно и изнесат до място, специално проектирано за тази цел.

Не е нужно сами да разглобявате мебелите. Тази услуга е вече включена в услугите на експертите и те ще го направят правилно и бързо с много грижи, без да развалят интериора на апартамента.

Разглобявайки старите шкафове, всички неща се разделят – секции, корпусни детайли, премахват се рафтове и огледални стени. Всичкият боклук се товари на камиони и се извозва до сметището. Ако в апартамента има малки боклуци, те могат да бъдат събрани в чували за смет и изнесени с мебелите.

Как да демонтираме и премахнем акрилната или чугунната баня?

Това се прави предпазливо, но ако е свързано със стената е възможно частично увреждане на плочката. Ако възнамерявате да промените плочките, всички отломки се събират в чували. Банята се демонтира от професионалния екип, с цел да бъдат минимализиране всички евентуални вреди и без да се повредят вътрешните елементи. Професионално и точно, тоалетната чиния ще бъде демонтирана, мивката ще бъде премахната. Всичко това изисква определени умения, които се крият в работата на специалисти. Особено когато изваждате чугунена вана с тегло над 60 кг, когато се изнася е обемна, трябва да бъде насочена към едната или другата страна и може да бъде държана само от обучен човек.

Старите хладилници и перални машини като правило се изнасят изцяло, техниката е много тежка и само квалифицирани специалисти могат. Хладилници не се препоръчва да се разглобяват, за да не отделят токсични вещества, изтичането, на които е нежелателно. Пералните машини трябва да са изключени от водоснабдяването и канализацията, за няколко минути, а оборудването не трябва да се търкаля в депото в продължение на години. Съобразяването с всички правила на специални обекти с предоставянето на съответните документи по този въпрос е грижа на екипите от фирми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *