Мултимедия за Мерцедес

Навигацията за вграждане или мултимедията за кола представляват модерно устройство, притежаващо множество функции. Тези функции правят устройството много удобно,а като бонус стилният дизайн осъвременява интериора. Предлагането на този тип устройства е продиктувано от тяхната популярност. Разнообразието от варианти и марки на пазара е огромно. Според предназначението им навигациите за вграждане се делят на две групи. Универсални и специализирани мултимедии.

Универсалните са с конкретен обем и пасват на таблото на автомобили отговарящи на него. Могат и да бъдат пригаждани с адапторни рамки или така наречените панели. Специализираните медии са техника предназначена за конкретен модел и марка автомобил, важна е също така и годината на производство. Автомобилните табла имат различна форма и размер. Специализираните навигации за автомобили отговарят напълно като форма и размер за конкретен модел автомобил. Повечето от тях дори запазват някои от основните функции на автомобила след като са монтирани.

https://bgauto.eu/oem-multimedii/mercedes

Мултимедията за Мерцедес е с широка гама и богат избор. Марката Мерцедес стои на челните места за най-популярен автомобил. Поради факта, че марката предлага доста модели автомобили и изборът за мултимедии за тях е доста голям. Срещаме навигация за W164, W203, W251, W209, W211, W215,W463 и много други сред навигациите за Мерцедес. Формата на таблото е определяща за дизайна на мултимедията и почти съвпада с оригиналната конзола. Някои марки правят леки подобрения с цел осъвременяване като мултимедии без бутони, изцяло с тъч скрийн. Срещаме медии на големи производители като Xtrons, Pioneer, Erisin, Eonon и други с различно ниво на качество и интерфейс. Мултимедийните системи се делят и спрямо операционната Варианта с Андроид е по-функционален и по-модерен.

Много от по-съвременните модели на Мерцедес разполагат с фабрична настройка, която лесно може да бъде подменена. Ще срещнете съвременни и модерни мултимедии в специализираните магазини за авто електроника. Те ще заместят старата навигация и ще внесат съвременност и стил във вашият автомобил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *