Занаяти с чаши

Занаятите с кухненски съдове за домакини са възможност да проявите въображение. В тях може да инвестирате цялата любов в темата. В такива неща има много повече символика и памет, отколкото в бижута от магазина. В допълнение, занаятите са възможност да се даде втори живот на неизползваемите неща.

Но какво ще стане, ако чашите не излязат от употреба? Направете невероятен празничен комплект от тях! Между другото, може да го направите не само в случай на злополука със стар сервиз. Това е чудесна идея за шокиращо вечерно парти или гротескно тържество в стила на „Алиса в страната на чудесата“.

Как да си направим чаша от чаша

За да направите чаши от стари такива, ще са ви необходими набор от малки чаши, колкото повече чаши, толкова по-добре. Ако имате специално лепило за стъкло, не се колебайте да го използвате.

Препоръчваме ви да не харчите много за услуга по тази идея: купете по-добри евтини стъклени чаши. С помощта на клещи извадете, колкото е възможно повече от детайлите.

След това трябва да обезмаслите повърхността, така че лепилото да прилепне добре. Изстискайте малко количество и фиксирайте чашата, върху нея.

Уверете се, че чашките са разположени в центъра на крака. Задръжте структурата, докато лепилото напълно се втвърди. Вземете чашките, така че да са пропорционални по размер на краката.

Такъв дизайн на очилата е много подходящ за тематично парти. Малките чаши не са много удобни за чай и сме свикнали да пием големи количества кафе. Но за алкохол може да свършат работа.

В допълнение, такова интересно презентиране гарантирано, че ще угоди на вашите деца. Всъщност, дори компотът е много по-приятно да се пие от чаши с декорация, направена от вас самите! Експериментирайте и се вдъхновявайте успешно!

Тук може да разгледате и за Бек Али Барут предлага услуги „Кърти чисти извозва Пловдив“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *