Занаяти от счупени сувенири и вещи

Ако намирате за вдъхновяващо да дадете на старите неща втори живот, то попаднали сте на правилното място. Вярно, силите за това невинаги се намират. В крайна сметка, след работа, готвене и почистване, винаги сме много се изморени.

В допълнение, дори счупена чаша може да развали настроението на жената. Тук даваме някои насоки, какви занаяти съществуват със счупените неща, а за Безплатно извозване на стари мебели в Пловдив, може да последвате връзката.

Ако имате нещо счупено в дома, дори това да е една чаша, не бързайте да я хвърляте в кошчето. В допълнение пепелникът, мерителната чаша и импровизираната касичка, могат да ви служи по-оригинално. И ето доказателството!

За да направите красива и удобна чаша за моливи, четки за зъби или свещник, ще ви трябва: ножици, лепило, канап, дантела и панделки, изкуствени цветя, мъниста и пр. От самото начало трябва да обезмаслите самата чаша старателно.

След като обезмаслите чашата, използвайте клещите, за да премахнете останалите части на абалона. Внимавайте да не се нараните. На следващо място, с шкурка почистете, за да изравните неравностите на мястото на дръжката. Ако не харесвате шарката на халбата, боядисайте я с бяло или какъвто и да е пастелен цвят.

Когато боята изсъхне, започнете да прикрепяте бижута с пистолет за лепило. Чаша за моливи може да е украсена с канап и изкуствени цветя. Първо лепилото се нанася в кръг и около него веднага се навива канап. Залепете краищата на цветните стъбла, скривайки ги в горните кръгове на въжето.

Украсете чашата за зъби с дантела, допълнете я с половинки мъниста. В допълнение към лепилото, фиксирайте декора с универсален лак . Така може да направите и свещникът с кристали и пеперуди. За да фиксирате свещта, препоръчваме да разтопите част от восъка и да поставите в нея.

Не се ограничавайте само в тези опции за декор. Може да опитвате всякакви модели. Те също изглеждат доста стилни във всяка от стаите. Винаги може да преобразувате неща, които вече не използвате по предназначение в каквото си пожелаете. Достатъчно е само да разчупите креативността си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *