Консумативи за принтери

Информационен портал

Топ консумативи за бързо почистване, които всеки трябва да знае

Вие не сте един от тези, които обръщат внимание на разлят сок по килима, петна по тапицерията, шоколад на дивана или чертежи по стените? И с право! В края на краищата, ако едно семейство има дете, тези неща се случват редовно. Освен това, няма нищо, което не може да бъде отстранено. За да се справите с ежедневните неща обаче, трябва да имате под ръка и тези консуматива и трикове:

Почистване на килими, тапицерии и дамаска

За целта ще ви трябва: лимонов сок, вода и водороден пероксид. Напълнете пластмасова бутилка (0,5 литра) на водороден пероксид при 3.1 чрез прибавяне на 3.2 вода и 5 капки лимон етерично масло. Разклатете, за да се смеси разтвора. Кислородната вода премахва петна, масло, а лимонът помага да се справяте с мазни петна по килим. Равномерно поръсете разтвор, изчакайте няколко минути и след това почистете с четка, за да премахнете трохите. След това избършете с парцал килима. Същият метод е подходящ за тапицерия на мека мебел. Ако килима или тапицерията е прекалено тъмен и не се страхувате да опитайте първо на незабележимо място с пероксидна вода. При необходимост от изнасяне на мебели от дома, наемете хамали: http://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofiya-tseni-i-transport/.

Използвайте валяк за отстраняване на боклуци по дрехите

използвайте прахосмукачка, за да се справите по-лесно с дрехите. Този метод е полезен, ако боклуци са разпръснати по масата или тапицирани мебели, а от там се пренасят и по дрехите.

Почистване на стени – пръстови отпечатъци и следи от разлято по стени са изчистват най-лесно с паста от вода и сода за хляб. Използва се универсална смазка, която премахва смола и самозалепващи етикети. Необходимо нещо в арсенал за почистване на мебели и така ще бъдат като нови.

Малките играчки, често са разпръснати по пода в голямо количество. Те могат да бъдат отстранени в даден момент, ако използвате лопата с четка. Просто ги изметете в лъжичка и изсипете в кутия или кошница с детски играчки.

Сода за премахване на миризми

Често по време на заболяване, придружено с повишена температура, детето може да повърне. Ако това се случи на грешното място - на легло, диван, килим, след обичайното почистване поръсете замърсената повърхност със сода. Постепенно тя ще се превърне в бучки, които може лесно да бъдат пометени или изчистени с прахосмукачка. Използвайте също и сода за перфектно премахване на жълти петна върху дюшеците.

Вижте тук за фирма, която почиства специфични неща: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/.

Паста за зъби за почистване на паркет - намерете време да се живее. Премахването на следи от рисунки и маркер може да бъде с конвенционална паста за зъби. Просто го прилагайте върху петното и след това вземете гъба или хартиена кърпа и втрийте силно, докато не изчезне.

Покривки за еднократна употреба и защита на мебелите - ако детето обича да рисува, използвайте защита. След творчески дейности просто изхвърлете с всички останали отломки. След няколко приложения, може да смените покривалото. Също така, за тези дейности могат да бъдат адаптирани стара завеса за баня.

Научете за товарен превоз на фирма по отстраняване на отпадъци и боклуци от домове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8/.