Консумативи за принтери

Информационен портал

Fashion Colors - Мъжки Суичъри

Оптимизиране на складовото помещение

Въпреки факта, че в наши дни програмисти и дизайнери единодушно отхвърлят идеята за работни кътове в жилищните помещения, старият килер е едно от нещата, които търсят много наематели и купувачи на жилища.

Това място може да бъде оптимизирано по необикновен начин, така че да направи жилището като цяло много по-уютно, просторно и полезно. За целта предлагаме ви да започнете с цялостно почистване на килер, мазета и тавани. Това са зоните във всеки дом, които най-бързо биват затрупвани с излишни, непотребни стари неща. Започнете с фирма по извозване на стари мебели до депо:

Има версия, че благодарение на килери и балкон, много са склонни да купуват недвижими имоти на пазара за стари жилища, а не в нови сгради. Защо? Защото килера е удобен инструмент за оптимизиране на жизнено пространство и съхранение на вещи, предмети и мебели, които се използват рядко.

Ето и как американците оптимизират тези пространства, може да откраднете от тях някоя и друга идея:

Рафтовете в килера – те са едно чудесно допълнение към вградения рафт в "килера". С помощта на такива идеи може да се направи дори цял дрешник! Вижте фирма за почстване на тавани и мазета от тук: http://evro5.com/tavani-mazeta-sofia.

Как да направите рафт в килера, без помощта на професионалисти? Такива етажерки могат да бъдат построени със собствените ви ръце, без да харчите много време, енергия и материални ресурси.

Подробен устройствен план за килера

Първо, трябва да определите размерите на помещението и ширината на гардероба. Обърнете внимание на това доколко са здрави и надеждни материалите на конструкцията ви. Ако не вземете под внимание това те могат бързо да се съборят, да паднат и дори да разрушат стената. Материалът, от който да се изгражда структурата се избира индивидуално. Някои хора предпочитат гипсокартон, но най-старият и изпитан метод е дърво.

Рафтовете в килера, в процес на изграждане трябва да са не само трайни и здрави, но също така и уникални. Ето защо, дори можете да ги украсите по свое усмотрение. Ако ви се отдава живопис върху дърво може да опитате да направите нещо по-различно, красиво и цветно! Най-приемлив за изграждане са рафтовете, с помощта на плочи от дървесни частици. И разбира се, не може да направите нещо подобно, без надеждни укрепителни елементи и клипове. Затова обърнете внимание и на тези елементи.

Ако тази идея ви се е сторила подходяща и за вашия, дом, вижте и сондажи за вода и сондиране, в случаи, че имате вила.

Рафтовете разположени по страничните стени също са много ценни варианти. Може да направите друга опция, която изглежда много по-модерно и сбито за малко помещение.

Ремонтът, това не е точно женска работа, а и изисква известно усилие и традиционни умения, затова ако се налага обърнете се към специалисти.