Консумативи за принтери

Информационен портал

Fashion Colors - Мъжки Суичъри

История и роля на консумативи

Революция в света на печатни канцеларски и офис консумативи започва години назад във времето. Тяхната роля е свързана с улеснение работата по административните задължения и с годините консумативи съществуват за всяка една област.

Те правят живота на хората по-лесен, удобен и работата по-бърза. Така например принтера работи с много по-усъвършенствани технологии и ползва мастило, което му бива предоставяно по ефективен и качествен начин. Цялото развитие и прогреса на технологиите се дължи на нуждата от иновативната система, а това води и до значително по-ниски цени на предлаганите днес консумативи.

Много от фирмите производители на консумативи за офиса имат над 100-годишната история богата на примери за неповторими фундаментални технологични открития, както и за тяхното успешно приложение в различните области на човешката дейност.

Днес милиони хора по света успяват успешно и в срокове да вършат ежедневните си занимания, благодарение на осъвременени технологии и качествени консумативи за тях.

В миналото още се появява ксерографията. Тя поставя началото на модерните консумативи и проправя път към познатата ни днес офис техника. Едно от най-популярните имена в създаването на консумативи е това на компания Xerox, която превръща своето изобретение в бизнес прогрес, струващ над 17 млрд. долара. Днес много от канцеларските материали и консумативи в офиса ни носят името на Xerox, а самата фирма успешно управлява изследователски и технологични центрове в страни по целия свят, сред, които Канада, САЩ и Европа. Всяка една страна от споменатите континенти, предлага познатия днес лазерен печат, прототип на първия компютър, графичният интерфейс, компютърната мишка и други.

Това, което самата компания дава на света се равнява на много повече от над 100 продукта, консумативи само за изминалите няколко години.

В кампаниите по защита и опазване на околната среда Xerox, също бележи завидни позиции, защото нейните продукти са вече еко съобразни.